Contact

Heeft u aanvullingen of opmerkingen? Bent u aangesloten op ons meldsysteem en heeft u (technische) vragen?

Wij geven er de voorkeur aan deze vragen te ontvangen via het contactformulier. Als u uw telefoonnummer invult bellen wij u desgewenst zo snel mogelijk terug.

Als beantwoording van uw vraag niet kan wachten kunt u bellen naar

030 – 265 80 78

 

Portaal voor Patiëntveiligheid/CMR

Piet van Dommelenhuis
Churchilllaan 11-16 Hoog
3527 GV  Utrecht

T: 030-2658078
E. info@portaalvoorpatientveiligheid.nl

Routebeschrijving:

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station Utrecht: volg op het station de bordjes naar de Sneltram; u kunt elke tram nemen, vertrek elke 10 minuten, richting IJsselstein of Nieuwegein. Uitstappen bij ‘5 Meiplein’ (4e halte, duur van de rit ca. 7 minuten). Loop vervolgens richting Winkelcentrum Kanaleneiland en ga aan de linkerkant om het gebouw heen; om de hoek is de entree van het Piet van Dommelenhuis.

Met de auto:
A2 vanuit Amsterdam
Neem afslag 8, richting Centrum Jaarbeurs-Kanaleneiland-Langerak-De Meern. Neem op de eerste rotonde (verkeersplein Hooggelegen) de vierde afslag richting Centrum-Jaarbeurs-Kanaleneiland (Ds. Martin Luther Kinglaan). Neem op de rotonde (24 Oktoberplein) de eerste afslag (Beneluxlaan). Neem op de volgende rotonde (5 Meiplein) de eerste afslag naar de Churchilllaan. Direct rechts bevindt zich het Piet van Dommelenhuis, gevestigd aan het Winkelcentrum Kanaleneiland; dit is Churchilllaan 11

 


  Samenwerkingspartners

 

Disclaimer      FAQ